Nezařazené

Superstránka ve finále soutěže IT produkt roku 2012

Posted in Nezařazené, Všechny příspěvky on Červen 7th, 2012 by blogsupers – Komentáře nejsou povoleny

Služba Superstránka postoupila do finále 6. ročníku soutěže IT produkt roku, pořádané  časopisem Computerworld. Internetová vizitka, kterou si mohou zákazníci ACTIVE 24 aktivovat na vlastní doméně, uspěla v kategorii „on-line nebo související služby/informační systémy“.


Úspěch nás těší o to víc, že o zařazení produktu mezi finalisty rozhoduje redakce časopisu Computerworld ve spolupráci s odborníky na danou problematiku.  Dle pravidel soutěže rozhodují při hodnocení produktů zejména pozitivní odlišnost od konkurence a přínosy produktu pro zákazníka. Do finále soutěže postupují celkově inovativní produkty nebo produkty se zajímavým funkčním zdokonalením, výrazně zjednodušeným ovládáním nebo i s výjimečně příznivou cenou.

Ještě cennější než postup do finále je pro nás obliba, kterou služba nachází u svých uživatelů. Superstránka byla uvedena na trh před necelými 8 měsíci a za tu dobu si ji aktivovalo přes 2000 uživatelů, z toho více než 1500 si už jejím prostřednictvím vytvořilo na webu vlastní originální obsah. Tato čísla, v kontextu českého trhu na první pohled vysoká, nejsou až tak překvapivá, když víte, že je Superstránka uživatelsky velmi přívětivá a službu mohou zákazníci ACTIVE 24 využívat ke každé zaregistrované doméně zdarma.