Superstránka jde naproti živnostníkům a firmám

Počínaje dnešním dnem najdete v administraci Superstránky několik vylepšení, která umožňují webové stránky  lépe přizpůsobit především specifickým potřebám firemních prezentací. Věříme,  že vám přijdou vhod a Superstránku doporučíte i svým přátelům.

Název klíčové záložky nyní volitelný

Hned pro první záložku administračního rozhraní „O mně:“ si můžete nově nastavit jakýkoliv vhodný nadpis.  Obsahem této záložky je libovolný text, který sem sami vložíte. Mohou to být informace o vás, vaší firmě, produktech, aktivitách, akcích, veřejných iniciativách…  Nyní můžete zvolit odpovídající název záložky, např. O firmě, Produkty, Ceník, Moje úspěchy, Mé plány, Naše filozofie apod.   Dosud se tato záložka zobrazovala vždy jako „Životopis“, což je i nyní defaultní text, který můžete ale jednoduše přepsat přímo v řádku „NÁZEV ZÁLOŽKY“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volba „Zobrazit informace“ srozumitelnější

U všech prvků administrace Superstránky, pomocí kterých definujete obsah Superstránky (O mně, Služby, Odkazy, Podporuji, Kontakty) je volba „ZOBRAZIT INFORMACE“ řešena přepínatelnými radiobuttony, které mají tento význam:

  • skrýt: vůbec nezobrazí prvek Superstránky – můžete použít např. pokud na textu Superstránky pracujete a nemáte ještě finální verzi, kterou byste chtěli zveřejnit
  • samostatně: zobrazí prvek Superstránky pod vizitkou v samostatném boxu
  • v záložce: zobrazí prvek Superstránky přímo ve vizitce označený záložkou, zobrazí se teprve po rozkliknutí záložky

Superstránky, které už mají vydefinovaný obsah, mají  k dispozici také toto vylepšené ovládání, původní nastavení (způsob zobrazování jednotlivých prvků Superstránky) přitom zůstává zachováno.


 

TIP na závěr: Víte, proč jsou některé nadpisy v administraci podtržené?

Pro všechny podtržené nadpisy platí, že je pro ně k dispozici kontextová nápověda. Stačí na ně najet myší, zobrazí se otazníček a dozvíte se víc…

Comments are closed.