Jak aktivovat Superstránku ZDARMA na již existující doméně

Mám již zaregistrovanou doménu a chtěl/-a bych si na ní aktivovat Superstránku, nevím ale jak na to – to je jeden z nejčastějších dotazů, se kterým se na nás obracíte. Připravili jsme pro vás proto podrobný návod.

Superstránku si opravdu můžete zcela bezplatně aktivovat také v případě, že už máte svou doménu zaregistrovanou. Pokud jste si ji registrovali prostřednictvím  ACTIVE 24 a nepožadovali nastavení vlastních DNS serverů, využíváte automaticky naše DNS a k vytvoření Superstránky vám stačí 3 x kliknout v Zákaznickém centru, viz detailní postup dále.

Pokud jste si doménu registrovali prostřednictvím jiné společnosti, nebo z jiného důvodu využíváte vlastní DNS, můžete požádat o převod domény k ACTIVE 24. Doporučený psotup najdete zde: http://napoveda.active24.cz/idx.php/28/373/ . Po úspěšném převodu domény na  DNS  ACTIVE 24 je postup pro zřízení Superstránky stejný, tedy následující:

1)      Přihlásíte se do Zákaznického centra na http://centrum.active24.cz, kde můžete spravovat zaregistrovanou doménu

2)      V menu Zákaznického centra rozbalíte položku Domény a v ní vyhledáte příslušnou doménu

 

 

 

 

3)      Na řádku domény se Vám zobrazí ikona Superstránky, na tu kliknete a dál budete postupovat podle instrukcí, které Vás provedou aktivací Superstránky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4)      Superstránka pak bude obratem  aktivována – potvrzení o aktivaci spolu s přístupovým heslem obdržíte e-mailem na svou kontaktní adresu

5)      Do administrace Superstránky se pak přihlásíte přímo na adrese Vaší domény (vpravo nahoře uvidíte odkaz Přihlásit se). Zde si už nastavíte vlastní obsah a vzhled Superstránky.

 

 

 

 

Instrukce najdete také v našem Centru nápovědy: http://napoveda.active24.cz/idx.php/0/572/article/

Comments are closed.