Prodlužování platnosti propojení Superstránky s Facebookem

Propojení Superstránky s profilem nebo stránkou na Facebooku bude nyní potřeba jednou za dva měsíce prodloužit. Důvodem je zavedení omezené délky platnosti přístupového klíče ze strany Facebooku.

Aby se na Superstránce i nadále mohl zobrazovat aktuální obsah z facebookového profilu nebo facebookové stránky, bude nyní potřeba propojení na Facebook jednou za 60 dní prodloužit. Prodloužení platnosti přístupového klíče, který opravňuje Superstránku získávat veřejné informace o vás nebo vaší stránce z Facebooku,  je snadné a samo se vám připomene.

Pokud již máte Facebook se Superstránkou propojený, s předstihem 2 týdny před koncem platnosti vašeho přístupového klíče obdržíte na kontaktní e-mail upozornění, že je potřeba jej prodloužit. Pomocí odkazu v e-mailu se dostanete přímo do administrace Superstránky, kde stačí prodloužení potvrdit. Tím se platnost klíče prodlouží na dalších 60 dní. Aby bylo možné platnost prodloužit, musíte mít ve svém prohlížeči povolena vyskakovací okna.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pokud neprovedete prodloužení klíče na základě e-mailu, výzva se vám s blížícím se koncem platnosti klíče bude zobrazovat také při přihlášení do administrace Superstránky.

Klíč se deaktivuje také  pokud si na Facebooku změníte uživatelské heslo.  Proto je potřeba jej i v tomto případě  obnovit v administraci Superstránky.

Aktuální údaj o platnosti klíče najdete  nově v administraci Superstránky v detailu nastavení služeb facebookový profil a facebooková stránka.

 

 

 

 

 

 

Pokud prodloužení přístupového klíče neprovedete, Superstránka přestane načítat vaše aktuální data z Facebooku, ale dál bude plně funkční. Změna  se týká všech uživatelů,  kteří už mají Superstránku propojenou s profilem nebo stránkou na Facebooku nebo si ji nově aktivují.

Comments are closed.