Na co se ptáte: Jaké další služby mohu aktivovat k Superstránce zdarma případně za poplatek?

Z vašich dotazů vyplývá, že poté, co jste si zaregistrovali doménu a zřídili na ní Superstránku, přemýšlíte o dalších možnostech  –  zřídit si  e-mailovou schránku, vytvořit si stránku s podrobným ceníkem, na který lze ze Superstránky snadno odkazovat, atd.

Odpověď je jednoduchá – ANO, na doméně, kterou jste si zakoupili se Superstránkou, můžete snadno aktivovat libovolné další služby.

Služby, které jsou k doméně automaticky  zdarma a můžete je libovolně kombinovat se Superstránkou, najdete v Zákaznickém centru. Zde si je můžete jedním kliknutím myši kdykoliv zapnout nebo zpětně vypnout a provozovat je zároveň se Superstránkou, pokud si je aktivujete  na doméně 3. řádu (tedy např. na adrese:  cenik.mojesuprstranka.cz).

Jsou to konkrétně:

  • redakční systém eZ Express – publikační systém, ve kterém si můžete vytvořit jednoduchou webovou stránku. Zahrnuje  50 MB prostoru a moduly: blog, Google Maps, grafické šablony, kontaktní formulář, archiv obrázků a další
  • fotogalerie pro umístění cca 200 fotek, bez reklamy

Zřízení e-mailové schránky případně jiné hostingové služby na doméně je samozřejmě možné také, nepatří ale mezi bonusové služby, proto je zpoplatněné.  Např.  za částku za 19 Kč měsíčně dostanete 100 MB prostoru pro neomezený počet mailových schránek, stačí objednat hostingový balíček Active Basic.

Comments are closed.