Nová volba v administraci – defaultně rozbalit zvolenou službu

Minulý týden přibyla v administraci Superstránky nová volba, díky které  můžete na svém webu automaticky zobrazovat obsah některé z propojených online služeb, jako jsou facebookový profil, RSS feed,  fotogalerie  atd.

Vedle vašeho profilu se návštěvníkům vaší Superstránky zobrazí přímo obsah kanálu, který si zvolíte. V menu „Služby“ pod seznamem všech dostupných služeb si pomocí volby „Otevřít službu při zobrazení profilu“ vyberete ze seznamu již připojených kanálů ten, který se má automaticky zobrazit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Výsledek pak bude vypadat například jako na Superstránce pana Klimeše, který si na http://ladislavklimes.cz tímto  způsobem zobrazuje YouTube kanál:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Můžete také samozřejmě u všech kanálů ponechat volbu „Neotvírat automaticky“ a jednotlivé kanály se budou zobrazovat až po kliknutí na ikonu některého z nich, jako jste byli zvyklí doposud.

Zprovozněním této funkcionality reagujeme na mnohé z podnětů, které nám ohledně Superstránky posíláte. Děkujeme za ně a doufáme, že budete prostřednictvím naší FacebookPage posílat další. Letos připravujeme i řadu jiných inovací, ke kterým jste nás inspirovali, takže se máte na co těšit..

Comments are closed.