Archive for Únor, 2012

Řazení odkazů drag&drop – další novinka v ovládání Superstránky

Posted in Všechny příspěvky on Únor 21st, 2012 by blogsupers – Komentáře nejsou povoleny

Počínaje dnešním dnem si můžete na svých Superstánkách  položky v záložkách „Odkazy“ a „Podporuji“ přetahovat v seznamu pomocí myši a řadit je tak do libovolného pořadí, ve kterém se  budou zobrazovat na webu.  Maximální počet odkazů je nastaven na 20 a obrázků v kategorii Podporuji můžete uvést nejvýš 9.


 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vítáte tuto novou možnost? Považujete ji za přínosnou? Napište nám své komentáře na Facebook

Nová volba v administraci – defaultně rozbalit zvolenou službu

Posted in Všechny příspěvky on Únor 13th, 2012 by blogsupers – Komentáře nejsou povoleny

Minulý týden přibyla v administraci Superstránky nová volba, díky které  můžete na svém webu automaticky zobrazovat obsah některé z propojených online služeb, jako jsou facebookový profil, RSS feed,  fotogalerie  atd.

Vedle vašeho profilu se návštěvníkům vaší Superstránky zobrazí přímo obsah kanálu, který si zvolíte. V menu „Služby“ pod seznamem všech dostupných služeb si pomocí volby „Otevřít službu při zobrazení profilu“ vyberete ze seznamu již připojených kanálů ten, který se má automaticky zobrazit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Výsledek pak bude vypadat například jako na Superstránce pana Klimeše, který si na http://ladislavklimes.cz tímto  způsobem zobrazuje YouTube kanál:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Můžete také samozřejmě u všech kanálů ponechat volbu „Neotvírat automaticky“ a jednotlivé kanály se budou zobrazovat až po kliknutí na ikonu některého z nich, jako jste byli zvyklí doposud.

Zprovozněním této funkcionality reagujeme na mnohé z podnětů, které nám ohledně Superstránky posíláte. Děkujeme za ně a doufáme, že budete prostřednictvím naší FacebookPage posílat další. Letos připravujeme i řadu jiných inovací, ke kterým jste nás inspirovali, takže se máte na co těšit..

Superstránka jako platforma pro veřejnou iniciativu

Posted in Všechny příspěvky on Únor 1st, 2012 by blogsupers – Komentáře nejsou povoleny

Mezi klienty, kteří se rozhodli pro Superstránku jako snadno dostupnou variantu webové stránky, patří i veřejné iniciativy, které své aktivity organizují primárně prostřednictvím komunikačních kanálů na internetu. Jedním z příkladů, ze kterých máme radost, je Superstránka Srdce pro Václava Havla – pietní projekt z iniciativy umělců Lukáše Gavlovského a Romana Švejdy.

Mimo jiné se  potvrzuje užitečnost jedné ze stěžejních funkcí Superstránky – integrace profilů na Facebooku, fotogaleriích a videoportálech, a dále možnost snadno odkazovat na jiné zdroje, jako webové stránky, články atd. Webová prezentace pomocí Superstránky je díky tomu nejen rychle hotová,  ale také stále aktuální a přitom nenáročná na správu – aktuální obsah se vytváří prostřednictvím propojených zdrojů automaticky.

Takovéto weby ať vědomě nebo zcela nezávisle a náhodou navazují na ústřední myšlenku kamapaně se SuperVáclavem a posouvají ji dál. Těšíme se, že časem přibudou další.