Superstránka a Fotogalerie na jedné doméně – krok za krokem

ACTIVE 24 nabízí možnost zapnout si na doméně vedle Superstránky další služby, které jsme zmiňovali v listopadovém příspěvku http://blog.superstranka.cz/?p=129 . Aktivaci si provádí sám  klient v   Zákaznickém centru a my si tentokrát ukážeme, jak zařídit, aby na 1 doméně fungovaly vedle sebe zcela zdarma Superstránka a zároveň Fotogalerie.

Superstránka a Fotogalerie jsou jedny z nejčastěji kombinovaných bonusových služeb, poskytovaných ACTIVE 24. Postup je jednoduchý, zvládnete jej v několika krocích:

1)      Přihlásíte se do Zákaznického centra na: http://centrum.active24.cz

2)      V seznamu domén si vyhledáte doménu, pro kterou si přejete služby nastavit

3)      Pokud doména využívá DNS servery ACTIVE 24, zobrazí se na řádku domény symbol pro aktivaci Superstránky a také symbol pro aktivaci Fotogalerie

4)      Následuje výběr domény 2. nebo 3. řádu, na které se služby nainstalují. Pro paralelní aktivaci obou služeb si zvolte doménu 2. řádu pro Superstránku  (nazevdomeny.cz)

a vhodnou doménu 3. řádu pro Fotogalerii, např. fotoalbum.nazevdomeny.cz.

5)      Jakmile budou služby založeny, obdržíte na kontaktní e-mail informace s přístupovými údaji. Poté se můžete k oběma službám přihlásit, Fotogalerii naplnit fotografiemi a Superstránce nastavit vzhled, obsah a propojení na sociální sítě a samozřejmě  také odkaz na Fotogalerii, pokud se Superstránkou tematicky souvisí.

  1. blogsupers napsal:

    test

  1. There are no trackbacks for this post yet.